КАКО СЕ КОРИСТИ ПЛАТФОРМА

ИНТЕРНЕТ ПЛАТФОРМА ЗА УЧЕЊЕ ТРАДИЦИОНАЛНИХ ВЕШТИНА - ТРАДИЦИЈА.ИНФО - www.tradicija.info

 

Традиција.инфо (www.традиција.инфо) је платформа за учење, где ћете моћи да научите разне српске традиционалне вештине. Кренућемо са свирањем етно музичких инструмента и то прво са фрулом. Лекције са колима и песмама, затим ноте, итд биће ускоро представљени на нашој платформи. Затим следе лекције везано за фолклор, након тога биће други инструменти представљени са својим лекцијама, двојнице, кавал, гусле, а после свега тога биће ту лекције о српском ручном везу, затим штрикању, онда мешењу хлеба, итд. Којим ће се редоследом све то снимати и постављати на платформу зависи од више фактора, па нисмо у могућности да прецизно опишемо када ће се све појединачно десити. Можда ћемо снимати све одједном за инструмент или одређену вештину, а можда ће се десити да ћемо различите ствари снимати и постављати без неког посебно организованог распореда. Пратите Традиција.инфо (и не мењајте канал).

 

Конкретно шта је до сада урађено: Ноте за 20 кола и 20 песама већ су припремљене и постепено у месецу матру 2021. године, биће постављене на платформу. Видео записи са објашњењима како се свирају тих 20 кола и 20 песама су снимљени, тренутно се обрађују и прлагођавају за емитовање на различитим уређајима (компјутерима, таблетима и мобилним телефонима). Њих ћемо постепено исто кренути да постављамо током месеца марта 2021. године.

 

Коришћење платформе је једноставно: Приступ платформи добија се преко корисничког имена и лозинке. Те податке добијате чим уплатите за одабране ноте, видео записе, итд.

 

1.) Пример куповине само нематеријалних артикала из наше понуде (приступ нотним записима на платформи за учење, или приступ видео записима на платформи за учење):

 

Овде у оквиру наше интернет продавнице (http://souve-nirs.shopmania.biz/) одаберете за које ноте, видео записе или едукативне садржаје желите да имате приступ на платформи за учење Традиција.инфо (www.традиција.инфо). Након тога шаљемо Вам предрачун за уплату, који можете уплатити како Вам је најзгодније (одласком у пошту, банку, онлине-банкарством, итд). Након што уплата стигне на наш пословни рачун, најкасније у року од 24х добијате приступ сарџајима за које сте уплатили. Да бисте приступили свом налогу на платформи, послаћемо Вам Ваше корисничко име и лозинку. (Временом, када уплатите приступ за још неке друге нотне записе или неке друге видео садржаје, све ће се то појавити у оквиру Вашег налога и имаћете приступ свим садржајима за које сте уплатили.) 

Уколико купујете збирно артикле, помешано физичке предмете (инструменте, итд) али и садржаје са платформе (ноте, видео записе, итд) , тада ћемо Вам издати збирни рачун који ћете платити поузећем, приликом преузимања пошиљке од курира.

 

 2.) Пример збирне куповине (у оквиру исте куповине наручите и физичке предмете попут инструмената или енто поклона, али у истој куповини желите да уплатите за нематеријалне артикле из наше понуде (као што је на пример приступ нотним записима на платформи за учење, или приступ видео записима на платформи за учење): 

 

 Значи, у нашој интернет продавници на (http://souve-nirs.shopmania.biz/) одаберете да купите неколико артикала: једну Д фрулу стандардну, затим један сувенир гуслице, затим пет нотних записа за песме и кола, и на крају узмете на пример три видео записа како се свирају нека кола и песме. Као што видите то је помешано, мало има физичких предмета који ће Вам се слати поштом, а то су у овом случају фрула Д и сувенирске гуслице, а нематеријални (виртуелни) садржаји који се налазе на платформи за учење њих исто купујете при тој истој куповини. Како ћете на крају доћи до онога што сте купили и како ћете то платити. Платићете поузећем. Ми ћемо саставити рачун за све купљене материјалне и нематеријалне артикле из наше продавнице, запаковаћемо све материјалне (у овом случају фрулу Д и сувенирске гуслице) заједно са рачуном за целу Вашу куповину, предајемо куриру брзе поште и када Вам следећег дана стигне пакет на врата, Ви плаћате све укупно и материјалне предмете и нематеријалне артикле (нотне записе и видео записе које ћете гледати на платформи за учење). Након што уплата стигне на наш рачун, а ту уплату нам уплаћује фирма у којој је запослен курир (радимо са Даилy еxпрес брзом поштом) значи чим нам стигне уплата на рачун, ми отварамо Ваш интернет налог на платформи за учење и дајемо Вам приступ за садржаје које сте уплатили (што је у овом наведеном примеру пет нотних записа за песме и кола, и три видео записа како се свирају нека кола и песме.)  Да бисте приступили свом налогу на платформи, послаћемо Вам Ваше корисничко име и лозинку. (Временом, када уплатите приступ за још неке друге нотне записе или неке друге видео садржаје, све ће се то појавити у оквиру Вашег налога и имаћете приступ свим садржајима за које сте уплатили.) 

 

 Унапред Вам се захваљујемо на подршци и коришћењу наше и Ваше ИНТЕРНЕТ ПЛАТФОРМЕ ЗА УЧЕЊЕ ТРАДИЦИОНАЛНИХ ВЕШТИНА - ТРАДИЦИЈА.ИНФО -  www.tradicija.info