О НАМА

Предузеће "ФРУЛА.ИНФО" из Новог Сада, већ скоро две деценије, бави се производњом различитих етно пословних и приватних поклона, затим производњом етно музичких инструмената (фруле, двојнице, кавали, гусле, итд), такође израдом народних ношњи, као и наравно сувенира, а све те производе или барем неке од њих, у зависности од потребе и прилике, поклањају фирме и физичка лица као пословне и приватне поклоне, а купују их и за своје потребе. Имамо ширу мрежу коопераната и сарадника поводом нашег етно посла.

Све производе из наше понуде, можете погледати на нашој интернет продавници на:

 

www.etnopokloni.com

 

Ако имате питања, предлога или сугестија, слободно нас контактирајте. Неке од наших задовољних клијената можете погледати на овом линку:

 

http://souve-nirs.shopmania.biz/info/utisci-kupaca 

 

Конкретно, у нашој понуди имамо штимоване фруле (стандардне и професионалне), затим двојнице, кавале, тапане, гусле и гусларски прибор, итд.

 

За гусларе, професионалце и аматере, имамо широк спектар професионалних и стандардних модела гусала, затим имамо гусларски калафонијум "ГУСЛАР" (домаће производње), такође имамо и струне за гусле и гудала (коњске и најлонске), итд.

 

Наше референце су бројне, а можемо да издвојимо да смо једни од учесника у поднеску-документацији везано за УНЕСКО-ву одлуку да се певање уз гусле српских епских песама упише као српски бренд.

Мене, Драгана Јовановића, можда сте већ гледали, у неком од видеа, где сам презентовао фруле или како се свира фрула, као на пример овај видео: 

 

https://www.youtube.com/watch?v=SFw4GteW72w&t

 

или нешто везано за гусле из наше понуде, попут овог видео записа:

 

https://www.youtube.com/watch?v=waRGastmBAk 

 

или сте имали прилике да ме видите, у гусларским емисијама, попут ове са Петром Мишовићем:

 

https://www.youtube.com/watch?v=H1hQ0yIBfro  

Гусле из наше професионалне категорије, користе многи веома познати и мање познати гуслари, са Бошком Вујачићем на челу, а од познатих личности наше гусле имају Амбасадор Руске Федерације у Србији, Господин Чепурин, затим директор привредне коморе Русије за Западни Балкан, Господин Хрипунов, као и многи високо рангирани припадници Војске Србије и МУП-а Србије. Новак Ђоковић има наше гусле. Такође, у келији Светог Стефана, на Хиландару, налазе се једне наше гусле. 

 

Наше фруле, гусле, ношње и етно поклони, нашли су пут до многих купаца широм света, који се налазе се на свим континентима. Наше производе по потреби купаца, шаљемо (извозимо) у све земље света.

Инструменти су претежно код нас у Новом Саду, где се могу погледати, испробати и купити. Ако је незгодно купцима да дођу до Новог Сада, по Србији шаљемо брзом поштом, а с обзиром да званично послујемо, фирма смо, када Вам тако пошаљемо поштом нешто од производа, увек добијате рачун, гаранцију, итд.

Ево кратког видеа где гусламо деци у школи приликом упознавања са гуслама као инструментом: 

 

https://www.youtube.com/watch?v=7nWkBRSCADU

 

Свакодневно радимо на очувању српске традиције у различитим њеним аспектима, и као зрели плод тог напора дошло је до рађања ове платформе за учење. Надамо се да ће садашњи, а поготово будући нараштаји имати времена да се позабаве материјалима који ће временом бити постављени на овој платформи, а све у циљу очувања богате српске традиције и културне баштине.